Het boek is o.a. te koop op Texel Den Burg, Nauta Boek, Open Boek, Keukencentrum Texel bij Marjet van der Vis, in Amsterdam bij de Kookboekhandel, Duikelman en Mw. Hamersma. Verdere verkoopplekken volgen.
foto Ruth de Ruwe
Zagori, land achter de bergen, een prachtig deel van Griekenland. Daar gaat het boek over, de mensen, het heerlijke eten, wat er wild allemaal te vinden is, cultuur en achtergronden. Beschreven door Rita Berends en Yiannis Kirligitsis, zij runnen aldaar het hotel Porfyron. Eten uit de natuur, van het seizoen, alles zelfgemaakt, dat is de basis van meer dan 100 gerechten die u kunt na koken thuis. Ruth de Ruwe was na haar eerste bezoek direct verkocht en besloot samen met hen dit boek te maken.
foto Annette van Ruitenburg
Een Ruth de Ruwe productie, samen met Rita Berends en Yiannis Kirligitsis, Annette van Ruitenburg en Marian Merkelbach.
foto Ruth de Ruwe
De feestelijke presentaties zijn begonnen.
Afgelopen zaterdag op Texel bij Nauta Boek.
Verder zijn er open Porfyron dagen op aanmelding op 30 januari en 6 februari in Vorden. Yiannis gaat, net als de vorige keren, weer lekker voor u koken. Als u in de gelegenheid bent om te komen laat het ons weten, porfyron.hotel@gmail.com
Woensdag 17 februari is er de mogelijkheid om bij restaurant Staal in Haarlem onze gerechten te proeven en ons kookboek te kopen. Het adres is: Gedempte Oude Gracht 46, 2011GS Haarlem. Reserveren kunt u op telefoonnummer: 06-55740685 of info@staalhaarlem.nl
Ook gaan we op 18 februari naar de Griekse ambassade in Den Haag waar de ambassadeur ons kookboek in ontvangst zal nemen.
Het boek op TV, op 18 februari zijn we te zien bij Max, NPO1
Een boek (gesigneerd) bestellen? Dat kan via de webshop van Annette op deze site.