Nieuwe boeken in webshop
Bookazine ter gelegenheid van 80 jaar Opduin, te bestellen in de webshop mini 'Smaak van Texel' met Grand Hotel Opduin in de hoofdrol. Prijs 12,95 Fotoboek van Ruth de Ruwe samen met René Pop Ben wel trots op mijn collega Ruth die toch maar mooi haar derde fotoboek op de markt brengt! Twee mensen, twee camera’s, [...]
Kardoen in bechamelsaus
Kardoen in bechamelsaus uit Onvergetelijke Groeten DL 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. 500 gram kardoenstengels ½ citroen zout takje tijm 1 eetlepel (kardoen) honing. 4 dl melk 1 wortel 2 sjalotjes 1 teentje knoflook 2 laurierblaadjes 1 theelepel peperkorrels 2 selderijstengels 1 theelepel tijm 100 geraspte oude kaas 50 gram bloem 50 gram boter zout en peper [...]
Terra Madre Filmpje
http://www.youtube.com/watch?v=CJdRuV3IgQ0
Recept voor een weekend Texel
[pdf]http://www.annettevanruitenburg.nl/wp-content/uploads/2013/12/GRA1005R35_Wadden.pdf[/pdf]
Ambassadeur voor Texel of gewoon kookfreak??
Het overkwam me weer. Met een wagen vol Texelse ingrediënten reed ik naar La Cuisine Française op de Herengracht in Amsterdam. Het portret van Paul Bocuse prijkte in de studio. ,,Hij was er pas nog” zei de eigenaresse Pat van den Wall Bake- Thompson. Ik was gevraagd door Slow Food Amsterdam en vierentwintig cursisten hadden zich opgegeven voor de workshop [...]
Binnen 10 kilometer kom ik aan al mijn eten
[pdf]http://www.annettevanruitenburg.nl/wp-content/uploads/2013/12/Smaak-van-Texel.pdf[/pdf]