Blog Medium Image2016-12-14T12:12:39+01:00

Kardoen in bechamelsaus

Kardoen in bechamelsaus uit Onvergetelijke Groeten DL 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. 500 gram kardoenstengels ½ citroen zout takje tijm 1 eetlepel (kardoen) honing. 4 dl melk 1 wortel 2 sjalotjes 1 teentje knoflook 2 laurierblaadjes 1 theelepel peperkorrels 2 selderijstengels 1 theelepel tijm 100 geraspte oude kaas 50 gram bloem 50 gram boter zout en peper [...]

By |20 december 2013|Categorieën: Recepten|0 Reacties

Ambassadeur voor Texel of gewoon kookfreak??

Het overkwam me weer. Met een wagen vol Texelse ingrediënten reed ik naar La Cuisine Française op de Herengracht in Amsterdam. Het portret van Paul Bocuse prijkte in de studio. ,,Hij was er pas nog” zei de eigenaresse Pat van den Wall Bake- Thompson. Ik was gevraagd door Slow Food Amsterdam en vierentwintig cursisten hadden zich opgegeven voor de workshop [...]

By |18 december 2013|Categorieën: Annette's Blog|0 Reacties
Ga naar de bovenkant