Blog Medium Image2016-12-14T12:12:39+01:00

De Smaken van de Griekse Zagori: Liever Lokaal op z’n Grieks

Het boek is o.a. te koop op Texel Den Burg, Nauta Boek, Open Boek, Keukencentrum Texel bij Marjet van der Vis, in Amsterdam bij de Kookboekhandel, Duikelman en Mw. Hamersma. Verdere verkoopplekken volgen.  foto Ruth de Ruwe Zagori, land achter de bergen, een prachtig deel van Griekenland. Daar gaat het boek over, de mensen, het heerlijke eten, wat er wild [...]

By |26 januari 2016|Categorieën: Annette's Blog|Label: |0 Reacties

Liever Lokaal beloond met twee prijzen!

Liever Lokaal- Winnaar van Gouden Kookboek 2015 door CPNB & Kookboek van het jaar: De Youth Food Movement Award voor het meest duurzame kookboek van 2015 Dat waren de prijzen van afgelopen twee weken, radio, tv, landelijke en regionale pers, workshops & diners. Het boek en wij volop in de aandacht. Binnen een week een herdruk. Het boek wordt nu [...]

By |16 november 2015|Categorieën: Annette's Blog, Boeken, Creative, Koken|0 Reacties

Liever Lokaal: Winnaar Gouden Kookboek 2015 door CPNB De prijs voor het ‘beste kookboek van de Lage Landen’.

    Liever Lokaal is maandag uitgeroepen tot Gouden Kookboek, het beste kookboek van Nederland. Standaardwerk over lokale producten en eten volgens de seizoenen valt in de prijzen op 26 oktober tijdens een uitzending van het NPO tv-programma Tijd voor Max Het  kookboek ‘Liever lokaal’ heeft het gouden kookboek gewonnen. Deze prijs is uitgereikt in het kader van deze Nationale [...]

By |27 oktober 2015|Categorieën: Annette's Blog|0 Reacties

Liever Lokaal genomineerd Gouden Kookboek 2015

Op 3 september zijn de drie genomineerde kookboeken bekend gemaakt door de CPNB voor het Gouden Kookboek 2015. De prijs voor het ‘beste kookboek van de Lage Landen’. Ze zijn gekozen uit 56 oorspronkelijk Nederlandstalige kookboeken, die zijn verschenen tussen 1 augustus 2014 en 31 juli 2015. Het Gouden Kookboek wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt. Dit gebeurt aan het begin [...]

Liever Lokaal: Het is gelukt! ****

"Drie mensen met kennis van zaken hebben het voor elkaar gekregen om een Nederlands slowfoodboek te maken. Dat heeft bijna vier jaar bloed, zweet en tranen gekost, maar nu is het er dan, met bijna 450 pagina's boordevol informatie, recepten en tips een boek waar we lang van gedroomd hebben'. Parool Kookboek Jonah Freud recenseert Liever Lokaal.

By |27 november 2014|Categorieën: Annette's Blog|0 Reacties

Ook dit jaar weer Terra Madre Day op Texel

Terra Madre Day is de verjaardag van Slow Food. Op deze dag vieren we wereldwijd samen wat de aarde ons aan prachtige producten geeft. Een dag bij uitstek om te koken, proeven en genieten van lokale producten in al hun glorie. Op woensdag 10 december Terra Madre Diner, thema Liever Lokaal. Organisatie Slow Food Texel & Texelse Kost. [...]

By |23 november 2014|Categorieën: Annette's Blog|0 Reacties
Ga naar de bovenkant